Beertenhuis geopend met ‘aangepaste’ service

In verband met het coronavirus volgen wij de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en stellen de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers uiteraard voorop. Op basis van deze huidige informatie blijven onze openingstijden vooralsnog ongewijzigd maar wel met ‘aangepaste’ service.

𝐖𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐬𝐦𝐚𝐚𝐭𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐣?
– Wij monitoren de gezondheid van al onze medewerkers en met klachten blijven zij zoals voorgeschreven door het RIVM thuis.
– Wij zorgen voor een werkomgeving waarin medewerkers op ruime afstand (>1,5 meter) van elkaar kunnen werken.
– Onze monteurs werken met handschoenen.
– Wij wassen onze handen met grote regelmaat.

𝐖𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐬𝐦𝐚𝐚𝐭𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐧𝐞𝐞𝐦𝐭 𝐮?
– Houd gepaste afstand (>1,5 meter).
– Stel een bezoek aan ons uit bij klachten zoals hoesten en koorts en wacht tot de klachten zijn verdwenen. Heeft u een afspraak staan, verzet deze dan naar een moment wanneer u geen klachten meer heeft.
– Heeft u wel een afspraak of wilt u deze maken, maar wilt u uit voorzorg ons niet bezoeken? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice.
Ook kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om, wanneer u de auto niet gebruikt, i.v.m. thuiswerken, de auto aan te bieden voor schadeherstel.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u toch nog vragen? Stel die dan gerust! Neem contact op met één van onze medewerkers: 0545-271166.